Tuesday, February 15, 2011

Discussion Questions Milk

RAVIOLI WITH CHEESE AND WALNUT CAKE CARROT AND ALMOND

Sunday afternoon I prepared these 'sweet ravioli for Valentine's dinner .... what ever I could to prepare the hearts if not filled??

Here is the preparation .... and I hope that your Valentine's Day went well as my ..........

Ingredients:

For the dough:
100 gr. of 00 flour
100 gr. semolina
2 eggs
salt


For the filling:
200 gr. Ricotta
6-7 nuts
2 tablespoons Parmesan
salt
nutmeg

Per il sugo:
200 ml. di passata di pomodoro
100 gr. di funghi porcini surgelati (più ne mettete più è gustoso....)
sale

Preparazione:

Preparate la pasta: Versate la farina e la semola in una ciotola. Mischiatele e mettete al centro le uova e un pizzico di sale. Con l'aiuto di una forchetta incorporate le uova alla farina poi iniziate a lavorarla con le punta delle dita fino a formare una palla liscia e omogenea. Fate riposare la pasta per 15-20 minuti circa.








Preparate il ripieno:  mettete in un piatto la ricotta, aggiungete il parmigiano, e i gherigli di noci (precedentemente sminuzzati) il sale e una grattuggiata di noce moscata. Mescolate bene il tutto.












Roll out the dough with the help of Marcato Pasta Machine (I have stretched up to number 5), the dough MUST be thin and filled with the prepared filling and packaging of ravioli and cut with a cutter at heart.











Cook the ravioli in boiling salted water, drain them, put them in the dishes (I have them served in these beautiful flat line Wald prepared and served with the sauce cook for 5 minutes the mushrooms with a little oil. Add the tomato sauce and a sprinkling of salt.


Con questa ricetta partecipo alla raccolta di Elifra del blog Cuocicucidici :







E volevo anche segnalarvi il Buon proposito per partecipare al contest di Debora del blog Chez Dency :


Probabilmente semplice....e forse anche un pò banale.....ma voglio impegnarmi (e we will succeed) to implement a kind sweet panna cotta or creme caramel craft ...... I can do?? I never ventured with the famous gelatin ........

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